Ouder & Kind yoga

Ouder Kind Yoga

Ontdek hoe fijn en leuk het is om samen met je kind yoga te doen. Ouder en kind yoga is een gezellige les waarbij in verbinding zijn met elkaar centraal staat. Één op één aandacht met en voor je kind is iets waar ouders zich steeds bewuster van worden en ook meer behoefte naar is, zowel vanuit het kind als vanuit de ouder. Tijdens de ouder en kind yoga lessen is er ruimte voor jezelf (de ouder/verzorger) maar ook voor het kind. En naast dat het leuk is om met je kind yoga te doen, is het ook leuk om (gelijk gestemden) ouders te ontmoeten.


De yoga lessen kunnen gevolgd worden door het kind samen met de papa, mama, verzorger, opa, oma, oom, tante of iemand waar je kind gek op is. 


De ouder & kind yoga is voor baby's vanaf 3 maanden tot kinderen van 4 jaar. Deze leeftijden worden in 2 groepen gesplits, namelijk; van 3 maanden tot 1 jaar en vanaf 1 jaar tot 4 jaar. Zodat de oefeningen het beste aansluiten bij de leeftijd van je kind.


Ouder & kind yoga (Voor dreumes en peuters van 1 jaar tot 4 jaar.)

Ouder en kind yoga is een fijne manier om samen te bewegen en om in verbinding te zijn met elkaar. Yoga met je kind gaat over: verbinden met elkaar, samen leren, lichaamsbesef, plezier en ontspanning. Tijdens de lessen is er ruimte en aandacht om te bewegen (yoga), samen plezier te hebben, te ontspannen, elkaar te masseren en om samen te werken en te ontdekken.

We werken met yoga houdingen die zowel voor het kind als voor de ouder samen uit te voeren zijn, uitdagend genoeg zijn en stimuleren om motorische vaardigheden te ontwikkelen en helpen om eigen grenzen te leren kennen en te bewaken.

De lessen zijn een afwisseling van actieve en rustige yoga houdingen, de kalmte in jezelf opzoeken, verbinden en aanraking. Samen zijn en samen doen staan centraal.


Ouder & baby yoga (Voor baby’s vanaf 3 maanden tot 1 jaar.)

Ouder en baby yoga is een fijne manier om samen met je kindje te kunnen bewegen en te verbinden. Bij ouder en baby yoga gaat het om het samen zijn, in verbinding zijn met elkaar, elkaar te leren kennen en samen te bewegen. Tijdens de lessen is er ruimte om te bewegen (yoga), samen plezier te hebben, te ontspannen, elkaar te masseren en om samen te werken en te ontdekken.

We werken met yoga houdingen die zowel voor het kind als voor de ouder samen uit te voeren zijn. Er wordt rekening gehouden met (indien van toepassing) het herstellende lichaam van de moeder. Tijdens de ouder en baby yoga doen we vooral rustige yoga houdingen die de baby helpen te ontspannen en motorische en cognitieve vaardigheden helpen te ontwikkelen en verstreken. 


Data's & meer

De yoga lessen voor ouder en kind worden elke eerste zaterdag van de maand gegeven. De lessen voor dreumesen en peuters worden gegeven van 9.00 tot 10.00 en de lessen voor baby's vanaf 3 maanden tot 1 jaar oud worden gegeven van 10.15 tot 11.15.

De eerst volgende yoga les voor ouders en kinderen vind je onder aan deze pagina. Hier staan de komende datums vermeld. (scrol even naar beneden).


Jullie bijdage (voor 1 ouder en 1 kind) is € 22,-


De lessen vinden plaats bij Prana & Yoga op de Bijlestaal 46-E 1721PV te Broek op Langedijk.

Contact

Ouder & Kind yoga
Bijlestaal 46e
1721 PV Broek op Langedijk


Wanneer

6 Juli 2024: 09:00 - 10:00

3 Augustus 2024: 09:00 - 10:00

7 September 2024: 09:00 - 10:00

5 Oktober 2024: 09:00 - 10:00


Plan jouw route


Website

Bezoek website

Bekijk wat er nog meer te doen is