Eten en drinken op een tafel vanaf boven gefotografeerd

Eten & drinken

In Dijk en Waard kun je heerlijk een hapje eten of gezellig een drankje doen. In de verschillende kernen vind je diverse restaurants. Of je nu gaat voor een snelle hap of uitgebreid dineren met familie. Uitgaan staat centraal bij het Coolplein in Heerhugowaard. Het aanbod aan horecagelegenheden is dan ook erg groot. Denk aan verse koffie met taart, Italiaanse pizza, Spaanse Tapas, Griekse specialiteiten, Aziatische wok, Volendamse vis of een culinair viergangenmenu. Waar je ook van houdt, je vindt het in Dijk en Waard. Wees welkom!

Heerlijk eten in Dijk en Waard

Proef wat Dijk en Waard allemaal te bieden heeft! Heerlijke streekproducten, de beste restaurants, unieke eetcafés en bijzonder gelegen plekken waar je culinaire hart sneller van gaat kloppen. Waar je ook van houdt, je vindt het in Dijk en Waard!

Cafés en sportcentrums in Dijk en Waard


Zin in een hapje, dansje of lekker drankje? In gemeente Dijk en Waard vind je diverse gezellige locaties waar je ondertussen de sfeer van de omgeving kan proeven. Of je nu met een groep op stap gaat of met een klein gezelschap, er is hier altijd iets te beleven!