Winkelcentrum Broekerveiling

Winkelen in Dijk en Waard


Op zoek naar een leuk cadeau, iets moois voor jezelf óf wil je gewoon een gezellig dagje shoppen? Dan heeft Dijk en Waard een ruim aanbod aan winkel gelegenheden!

Voor een gehele dag shoppen is winkelcentrum Middenwaard, het grootste winkelcentrum van Noord-Holland Noord, een uitstekende locatie. Zeker op een regenachtige dag. Hier tref je meer dan 150 winkels aan op het gebied van o.a. mode, lifestyle, persoonlijke verzorging en speelgoed. Geniet na een dagje winkelen in Middenwaard van een goede koffie, diverse versproducten, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner bij een van de horecagelegenheden.

Verder kun je het gehele jaar door ook terecht in overdekt winkelcentrum Broekerveiling. Hier vind je meer dan 40 winkels en een grote productdiversiteit, vergelijkbaar met het artikelaanbod in de bekende landelijke binnensteden.

Liever in de buitenlucht struinen? In het centrum van Oudkarspel, Noord-Scharwoude, Sint-Pancras, Langedijk en Heerhugowaard zijn er genoeg winkels om iets passends te vinden!

Bloemenstalletje

Verkoopstalletjes aan de weg

In Dijk en Waard vind je niet alleen grote winkelcentra, maar ook veel verkoopstalletjes langs de weg. Bekijk hieronder een overzicht van alle verkoopstalletjes in Dijk en Waard of loop de bekende bloemenroute langs alle bloemenstalletjes in regio Heerhugowaard!

Ontdek de Bloemenroute
Meneer bij Stalletjes

Alle stalletjes ontdekken?

Liever langs meerdere verschillende stalletjes? Dan is de stalletjesroute iets voor jou!

Ontdek de Stalletjesroute