Kunstkerk

Kunstkerk
Kunstkerk
Kunstkerk
Ruime keuze
Etsen, litho’s en lino’s, fraaie doeken in olie- en acrylverf, houtsneden, foto’s, tekeningen, aquarellen, keramiek en uiteraard plastieken. Een fraaie collectie van meer dan duizend kunstwerken staat voor u klaar om uitgeleend te worden. De werken variëren van zuiver figuratief tot absoluut abstract. Voor bedrijven en particulieren met grote muren is er ruim voldoende werk van royale tot forse afmetingen en als u een wat bescheidener muuroppervlak heeft, is er ook heel veel keus. Bovendien kopen wij jaarlijks nieuwe kunstwerken aan en houden we de kwaliteit van de collectie hoog.

Cursussen, workshops en lezingen
In de Kunstkerk worden ook cursussen kunstgeschiedenis gegeven. Tevens worden workshops en lezingen in de Kunstkerk gehouden. Voor informatie kunt u terecht op onze website. Exposities Elk laatste weekeinde van de maand exposeert een kunstenaar zijn/haar werk in de Kunstkerk.

De Kunstkerk wil graag dat iedereen lid kan worden en heeft daar haar tarieven op afgestemd. Vanaf € 10,00 per maand kunt u een kunstwerk een half jaar lang in huis hebben. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. U kunt ook meerdere abonnementen nemen of aanpassen. 

Contact

Kunstkerk
Stationsweg 53
1702 AB Heerhugowaard
info@kunstkerkheerhugowaard.nl

Plan jouw route