Terras Bakkershuys

Top 7 restaurants met gezellig terras aan het water in Dijk en Waard


In onze waterrijke gemeente zijn er volop gezellige terrassen aan het water te vinden, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Of je nu gaat lunchen, borrelen of uitgebreid uit eten gaat, er zijn volop mogelijkheden. We hebben een top 7 voor je gemaakt van restaurants in Dijk en Waard met een gezellig terras aan het water. 

Stempelpost bij het poldermuseum, bord met een pijl

De top 7

1) Grand Café MarktZicht in Broek op Langedijk
Heerlijk genieten aan het water van alle bootjes die langsvaren en een prachtig uitzicht op Museum BroekerVeiling. Een heel fijn terras voor alle momenten van de dag!  

2) Babylon Hotel-Restaurant Heerhugowaard
Bij Babylon kun je ook heel goed terecht voor alle momenten van de dag; van ontbijt, koffie tot lunch, high tea, borrel en diner. 

3) Kolenist Bar en Grill in Zuid-Scharwoude
 In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het prachtige terras aan het water en ze hebben zelfs een aanlegsteiger! Een goed excuus om tijdens het boottripje eens aan te meren voor een hapje en drankje.

4) Strandpaviljoen El Chiringuito - Geestmerambacht
El Chiringuito een strandpaviljoen op een unieke locatie. Voetjes in het zand en lekker chillen met een fantastisch uitzicht over het meer met een hapje en een drankje. Of een vet strandfeest met een uniek uitzicht over het water!

5) SKEEF | restaurant | bar | terras Heerhugowaard
Een leuk ommetje in het Park van Luna in Heerhugowaard is de oranje route vanaf het startpunt Stad van de Zon.

6) Restaurant 't Bakkershuys in Broek op Langedijk
Je bent van harte welkom bij 't -nieuwe vertrouwde- Bakkershuys! Nu ook met een sfeervol terras aan het water waar het altijd bruist van de wateractiviteiten. 

7) Lovers and Hunters - Restaurant Geestmerambacht
Wees welkom in de in de wereld van eerlijke smaken, geuren, kleuren & gastvrijheid bij Lovers and Hunters. Laat je verrassen door biologische gezonde creaties en het magisch wisselende uitzicht over het meer. 

Check voor meer leuke restaurants in Dijk en Waard