Top 7 gratis of goedkope uitjes


Het is de week geld, met als thema “Hoe ben jij je geld de baas?’. Speciaal voor deze week hebben wij een leuke blog gemaakt met de Top 7 aan activiteiten voor goedkope en gratis uitjes in Dijk en Waard.

Hand die iets met pen op papier schrijft

Blog avontuur

Ontdek de verborgen pareltjes van Dijk en Waard door online lokale blogs te lezen. Leer meer over de geschiedenis, cultuur en geheime plekjes!

Kringloop schatzoeken

Ga op schattenjacht in een van de kringloopwinkels in onze mooie gemeente! Je vindt er unieke items voor een prikkie. Wie weet ontdek je wel een vintage schat.

Meneer in de kringloopwinkel

Bibliotheek ontdekkingsreis 

Duik in een wereld vol kennis en verhalen. De bibliotheek biedt niet alleen boeken, maar ook (gratis) activiteiten en evenementen. Kijk in de agenda van de bibliotheek voor het totaal overzicht aan activiteiten! 

Kijk in de agenda voor totaal overzicht aan activiteiten 
Glijbaan bij Park van Luna

 Picknick in Park van Luna

Geniet van de prachtige natuur in het Park van Luna. Neem je eigen lunch mee en organiseer een gezellige picknick met vrienden of familie. Wanneer je een voetbal meeneemt kunnen jullie ook nog samen voetballen!

Historische Wandeling 

Een leuk ommetje in het Park van Luna in Heerhugowaard is de Oranje route vanaf het startpunt Stad van de Zon.

Bekijk hier alle wandelingen 
Dennetakken in december sfeer

Creatief doen met items uit de natuur

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens een gratis creatieve workshop in de natuur. Verzamel natuurlijke materialen en creëer iets moois.

Lokaal Marktbezoek 

Bezoek de lokale markt en ontdek de smaken en producten van Dijk en Waard. Misschien scoor je wel een lekker streekproduct!

Deel jouw favoriete gratis en goedkope activiteiten met ons op #ontdekdijkenwaard of kijk voor meer inspiratie op de website!