Buitenkant van Wonders Heerhugowaard

Ontdek het bruisende stadshart van Heerhugowaard!



Het stadshart van Heerhugowaard is een plek vol levendigheid en gezelligheid. Of je nu op zoek bent naar winkels, restaurants of culturele evenementen, hier vind je het allemaal. Laat me je meenemen op een ontdekkingsreis door het stadshart van Heerhugowaard.


Middenwaard La Place

Winkelen

Het stadshart biedt een gevarieerd winkelaanbod, waar je naar hartenlust kunt shoppen. Van grotere ketens tot kleine boetiekjes, er is voor ieder wat wils. Breng een bezoek aan winkelcentrum Middenwaard, waar je een scala aan bekende merken en speciaalzaken vindt. Vergeet ook niet de wekelijkse markt op vrijdag te bezoeken, waar je verse producten en leuke snuisterijen kunt vinden.

Culinair genieten

In het stadshart van Heerhugowaard zijn er tal van eetgelegenheden waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. Van gezellige grand cafés tot smaakvolle restaurants, er is voor iedere smaak iets te vinden. Proef de Italiaanse, Spaanse, Japanse of Griekse keuken of kies voor een uitgebreid diner in een van de vele andere gezellige restaurants. Voor een snelle hap kun je terecht bij een van de lunchrooms. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan een van de gezellige terrassen, waar je kunt ontspannen en genieten van een drankje.

Cool en de bioscoop in Heerhugowaard

Culturele pareltjes

Het stadshart van Heerhugowaard herbergt ook enkele culturele pareltjes. Breng een bezoek aan Cool Kunst en Cultuur, een bruisend centrum voor theater, muziek en dans. Hier worden regelmatig optredens en voorstellingen georganiseerd die je niet wilt missen. Voor liefhebbers van kunst is er ook een galerie waar lokale kunstenaars hun werk tentoonstellen.

Evenementen en festivals

In het stadshart van Heerhugowaard vinden het hele jaar door verschillende evenementen en festivals plaats. Van braderieën tot muziekfestivals, er is altijd iets te beleven. Houd de agenda op ontdekdijkenwaard.nl in de gaten om te zien wat er tijdens jouw bezoek te doen is. Zo kun je genieten van live muziek, straatoptredens, culturele festiviteiten en nog veel meer.

Glowgolfbaan in Heerhugowaard

Zin in meer actie?

Naast het brede scala aan winkels, restaurants en culturele activiteiten, biedt het stadshart ook enkele leuke en spannende vrijetijdsbestedingen. Of je nu met vrienden, je gezin of collega's bent, bowlen bij De Waerd Bowling, glowgolf en het casino zijn populaire keuzes voor een gezellige en vermakelijke dag of avond uit. Wist je dat je bij De Waerd Bowling & Events ook leuke arrangementen kunt boeken en dat er ook een escape én karaoke room is? De indoor glow-in-the-dark minigolfbaan is geschikt voor zowel jong als oud en zorgt voor een spectaculaire ervaring. Terwijl je je een weg baant door de 18 holes, word je omringd door kleurrijke en fluorescerende decors. Daag jezelf en je medespelers uit en probeer een hole-in-one te scoren in deze buitengewone minigolfervaring.

Tijd voor ontspanning?